over De Witte Hand

Ontwerp met dat beetje extra….foto

De Witte Hand ontwerpt, geeft advies, detailleert en regelt vergunningaanvragen: een jong en dynamisch ingenieursbureau dat net wat meer biedt. Met een schone, ‘witte’ hand wordt er een nieuwe omgeving gecreëerd voor de klant.

De man met De Witte Hand is Henkjan den Braven. Ontwerpen zit bij hem in het bloed. “Het is mooi om een ontwerp samen te laten vloeien met de techniek; om op die manier de wensen van de klant te realiseren.”

Dat beetje meer zit ‘m in het meedenken met de klant. Wie aanklopt bij De Witte Hand kan expertise verwachten van een bedrijf met verstand van zaken. Henkjan: “Samen met de klant denk ik na over materiaal, vorm en kleur. En ik denk verder. Mensen weten vaak niet wat er allemaal mogelijk is met een ruimte. Bovendien is het voor opdrachtgevers moeilijk om zich in te beelden hoe een project er uiteindelijk uit gaat zien. Ik zorg ervoor dat mensen weten wat ze gaan krijgen en help bij alle stappen die daar voor nodig zijn. Denk hierbij aan het aanvragen van vergunningen en contact leggen met aannemers.”

Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier.